Vakmanschap, veiligheid en kwaliteit.

Vanaf 1 juli 2008 is VacO2med de officiële alleen-vertegenwoordiger van Ohio Medical. Deze fabrikant is inmiddels uitgebreid met Amvex, een Canadese producent van gelijksoortige producten die tevens een uitgebreide lijn aan ISO lage druk slangen levert tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 
VacO
2med staat onder leiding van Dick Kemman. Een vertrouwd gezicht in de wereld van vacuümregelaars en flowmeters omdat Dick dit in 1995 in Nederland onder Ohmeda-vlag introduceerde. Met grote kennis van zaken, waardevolle trainingen en een uitstekende serviceverlening wil VacO2med de kwaliteit van zorg inhoud geven en waar mogelijk verbeteren.
Als ISO 13485:2016 gecertificeerd bedrijf, staan wij voor de beste kwaliteit, veiligheid en de beste service. 

 Dick Kemman

Klik hier om in contact te komen met VacO2med

Ons specialisme: SOT (Suction and Oxygen Therapy)

VacO2med is gespecialiseerd in vacuümregelaars, flowmeters en medische lage drukslangen (slangstellen). Producten waarvan het belang en het intensieve gebruik doorgaans onderschat worden. Waarbij kwaliteit en gebruikersvriendelijkheid een essentiële bijdrage hebben op de veiligheid in de zorg. Alle artikelen die wij leveren voldoen aan de gestelde (NEN-EN-) ISO normen.
Alle SOT producten worden geassembleerd met Medeja kwaliteitsproducten. Geschikt voor alle merken 'centraal-gas afnamepunten' en voor alle soorten ziekenhuis-railsystemen.

Training

In Uithoorn hebben wij een prachtige instructie ruimte, waar wij graag onze kennis over veilig gebruik van vacuüm en flowmeters met u delen. Ook kunt u voor specifieke producten/productgroepen een technische instructie volgen. Bent u lid van VZI; dan behaalt u tevens 7 studiepunten. En als lid van BRV ontvangt u 6 studiepunten. Kijk voor meer informatie op de pagina Trainingen.

 

  

Klik hier voor nieuwe producten in ons assortiment