PTS CVR 2mode


Voldoet ruimschoots aan CE- en ISO 10079-3 normen.
Extreem hoge flow beschikbaar, ook bij lage vacuümkracht instelling.
Gepatenteerde Push-to-Set techniek aanwezig waardoor 'vergeten te occluderen' niet meer kan voorkomen.
In twee slagen van 0 naar vol vacuüm.
Modulaire opbouw. Onderdelen, wanneer nodig, snel en eenvoudig te vervangen. 
Geen preventief onderhoud noodzakelijk.
MRI conditioneel.
3 jaar garantie. 
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

 

Technische specificaties:

Artikelnummer: 8700-1230-905 (zonder aansluitingen maar met overloopbeveiliging)
Manometer: Hoog vacuüm, 0-100kPa/0-760mmHg
Flow capaciteit: 0-80 l/min
Manometer nauwkeurigheid: ± 5% van de maximale schaal
Modes: I (ON), O (OFF)
Norm: Voldoet aan ISO 10079.3 2014
Positieve druk beveiliging: Aanwezig. Een beveiliging die voorkomt dat er positieve druk vanuit het gasnet bij de patiënt kan komen.
PTS™:  PTS staat voor ‘Push-to-Set’, hierbij wordt automatisch het systeem afgesloten waardoor de maximum zuigkracht-instelling gewaarborgd is. 
Zoals bij alle vacuümregelaars geldt, de maximale zuigkracht-instelling dient met een afgesloten systeem plaats te vinden. Omdat dat nog wel eens vergeten wordt, ontstaat discussie over onverwacht hoge pieken in de zuiginstelling. Met een open systeem stelt men immers niet de maximale kracht in, maar de minimale zuigkracht.
Ohio heeft daarom de PTS serie ontwikkeld waarmee deze gebruikersfout voorkomen wordt. Bij de PTS wordt er inwendig in de regelaar een afsluiting gerealiseerd als de knop wordt ingedrukt om vacuümkrachten in te stellen. Dit proces is uniek en gepatenteerd. Hiermee is te allen tijde gewaarborgd dat hogere krachten dan de ingestelde zuigkracht, niet meer kunnen optreden! De veiligheid van het uitzuigen wordt met deze uitvoering aanzienlijk vergroot.
Uitvoeringen:

Wordt standaard geleverd met een steriliseerbare overloopbeveiliging. Kan besteld worden met een insteekstift of slide voor een DIN, Medec, AGA, Parkodex of Phortman wandafnamepunt vacuüm (andere aansluitingen op aanvraag). Deze aansluitingen zijn beschikbaar als een rechtstreekse aansluiting of in de vorm van een vacuüm slangstel, uiteraard op maat geassembleerd.

 

Ohio vacuümregelaars hebben hun superioriteit alom bewezen. Wereldwijd zijn zij marktleider en blinken uit door toonzettende eigenschappen. Ohio regelaars kunnen beter benoemd worden als: 'vacuüm reduceer ventielen'. De ingestelde vacuümkracht wordt namelijk geregeld d.m.v. een membraan. Gevolg hiervan is dat ingesteld vacuümniveau het maximum vacuümniveau is. Er zal dus niet bij vastzuigen van de catheter naar een ongewenst hogere vacuümkracht doorgezogen worden. Mede door deze techniek is er een ongekend hoge flowcapaciteit waardoor het zuigen merkbaar beter is. 


Sterke punten van Ohio regelaars zijn:

  • Sterke onbreekbare ABS kast.
  • Zeer lage interne weerstand met daardoor superieur hoge flow.
  • Flow is capaciteit en capaciteit geeft effectiviteit. Hierdoor is er geen noodzaak om de zuigkracht-instelling onnodig hoog te stellen en kan men op een lager, veiliger zuigkrachtniveau werken.
  • Alle manometers zijn voorzien van een in het donker oplichtende wijzerplaat en wijzer.
  • Dubbele schaalverdeling waardoor er in kPa en in mmHg zuigkracht weergegeven wordt.
  • De manometers zijn conform de Europese voorschriften bij negatieve drukken. D.w.z. de wijzer loopt ‘anti-klokwijs’.
  • De regelknop aan de voorzijde heeft een markering die van dun naar dikker verloopt, een duidelijke indicatie hoe de vacuümkracht ingesteld moet worden.

Frequent preventief onderhoud is niet noodzakelijk, alleen een service check 1 x per 2 jaar. Is bovendien eenvoudig uit te voeren. Op het geheel geldt een garantie van drie jaar (onderdelen en arbeid).

Download handleiding PTS CVR 2mode hoog vacuüm

 

 

 

Download flyer PTS CVR hoog vacuüm